Rubriky receptů: Beyond MeatHlavní chodyItalskéTěstovinyVeganské
Beyond Meat neseženete jednoduše, ale pokud se Vám to podaří, pořádně si ho vychutnejte!
1-2 porce:
Rozmrazte Beyond Sausage. Výrobce doporučuje rozmrazit ho přes noc v lednici, případně použijte defrost program v mikrovlnné troubě.
Opatrně ho nakrájejte.
Rozpalte pánev a přidejte kapku olivového oleje.
Beyond Sausage opečte ze všech stran (pozn.: dokud párek není opečený, je velmi křehký).
Dejte stranou.
Pánev odstavte z plotny, abyste snížili teplotu.
Přidejte prolisovaný česnek a nakrájenou chilli papričku.
Pánev vraťte na mírný plamen a cca 3 minuty česnek s chilli promíchávejte.
Zakápněte limetovou šťávou a zalijte 1 dcl vody smíchanou se zeleninovým bujónem (např. zeleninová polévka bez tuku Nahrin).
Přiveďte k varu a po 5 minutách zaprašte hraškou/moukou.
Vařte 3 minuty.
Přidejte nadrobno nakrájená sušená rajčata v oleji a dijonskou hořčici.
Přidejte rostlinnou smetanu a vodu z vařících se těstovin.
Omáčku 3 minuty provařte.
Do pánve vraťte Beyond Sausage.
Přidejte nakrájenou čerstvou bazalku.
Omáčku smíchejte s uveřenými těstovinami.
Opepřete a dozdobte bazalkou a parmazánem.
Dobrou chuť!