• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Colcannon (VEGAN)

Rubriky receptů: BramboryHlavní chodyVeganskéZelenina


Tradiční irský pokrm, kterému co bylo ubráno na kráse, bylo přidáno na chuti. My jsme si ho zamilovali!

Ingredience:

4-6 porcí:

  • 3/4 kg brambor
  • 1/2 hlávky kapusty
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 špetky drceného kmínu
  • Pepř
  • Sůl
  • Rostlinný olej

Postup přípravy:

Brambory oloupejte, nakrájejte a uvařte v osolené vodě.

Uvařené brambory pošťouchejte.

Na pánvi na rostlinném oleji osmažte na drobno nakrájenou cibuli.

Přidejte nakrájenou kapustu, okmínujte a přidejte prolisovaný česnek (nemusí být).

Kapustu restujte do poloměkka.

Kapustu přidejte ke šťouchaným bramborům a promíchejte.

Dochuťte solí a pepřem.

Poměr brambor a kapusty si můžete upravit dle chuti.

Tip: Přidejte rostlinné mléko nebo rostlinnou smetanu pro krémovější výsledek.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

2. 3. 2020

Pórková pomazánka (VEGAN)


Přečíst více
16. 3. 2020

Jarní polévka (VEGETARIÁN)


Přečíst více
30. 1. 2020

Müsli řez (VEGAN)


Přečíst více
23. 2. 2020

Švédské kuličky (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram