• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Colcannon (VEGAN)

Rubriky receptů: BramboryHlavní chodyVeganskéZelenina


Tradiční irský pokrm, kterému co bylo ubráno na kráse, bylo přidáno na chuti. My jsme si ho zamilovali!

Ingredience:

4-6 porcí:

  • 3/4 kg brambor
  • 1/2 hlávky kapusty
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 špetky drceného kmínu
  • Pepř
  • Sůl
  • Rostlinný olej

Postup přípravy:

Brambory oloupejte, nakrájejte a uvařte v osolené vodě.

Uvařené brambory pošťouchejte.

Na pánvi na rostlinném oleji osmažte na drobno nakrájenou cibuli.

Přidejte nakrájenou kapustu, okmínujte a přidejte prolisovaný česnek (nemusí být).

Kapustu restujte do poloměkka.

Kapustu přidejte ke šťouchaným bramborům a promíchejte.

Dochuťte solí a pepřem.

Poměr brambor a kapusty si můžete upravit dle chuti.

Tip: Přidejte rostlinné mléko nebo rostlinnou smetanu pro krémovější výsledek.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

27. 10. 2019

Zeleninová polévka s polentovými knedlíčky a slzovkou (VEGAN)


Přečíst více
11. 2. 2020

Nekuřecí kousky v omáčce s rýží (VEGAN)


Přečíst více
8. 3. 2020

Sójová směs ve smetanové omáčce (VEGAN)


Přečíst více
3. 2. 2020

Zeleninový salát s řepou a koktejlovou zálivkou (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram