• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself

Colcannon (VEGAN)

Rubriky receptů: BramboryHlavní chodyVeganskéZelenina


Tradiční irský pokrm, kterému co bylo ubráno na kráse, bylo přidáno na chuti. My jsme si ho zamilovali!

Ingredience:

4-6 porcí:

  • 3/4 kg brambor
  • 1/2 hlávky kapusty
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 špetky drceného kmínu
  • Pepř
  • Sůl
  • Rostlinný olej

Postup přípravy:

Brambory oloupejte, nakrájejte a uvařte v osolené vodě.

Uvařené brambory pošťouchejte.

Na pánvi na rostlinném oleji osmažte na drobno nakrájenou cibuli.

Přidejte nakrájenou kapustu, okmínujte a přidejte prolisovaný česnek (nemusí být).

Kapustu restujte do poloměkka.

Kapustu přidejte ke šťouchaným bramborům a promíchejte.

Dochuťte solí a pepřem.

Poměr brambor a kapusty si můžete upravit dle chuti.

Tip: Přidejte rostlinné mléko nebo rostlinnou smetanu pro krémovější výsledek.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

24. 11. 2019

Rýžový papír á la slanina (VEGAN)


Přečíst více
8. 12. 2019

Asijské sušené tofu se zeleninou (VEGAN)


Přečíst více
6. 4. 2020

Citronové těstoviny (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Segedínský guláš (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram