• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Cuketový krém (VEGAN)

Rubriky receptů: Česká kuchyněPolévkyVeganskéZelenina


Jednoduchý, rychlý a skvělý oběd pro celou rodinu!

Ingredience:

4-6 porcí:

  • 2 cukety (menší)
  • 2 brambory (střední)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 polévková lžíce veganského másla
  • Zeleninový vývar/bujón
  • Drcený kmín
  • Sůl
  • Česneková sůl
  • Pepř
  • Olivový olej

Postup přípravy:

Na másle nechte zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli.

Přidejte špetku kmínu.

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.

Přidejte do hrnce.

Cuketu omyjte a nakrájejte. Několik koleček si ponechte bokem na ozdobu.

Přidejte do hrnce.

Osolte a opepřete.

Restujte 5 minut.

Zalijte zeleninovým vývarem/bujónem.

Vařte do měkka.

Přidejte prolisovaný česnek.

Rozmixujte.

Kolečka z cuket ochuťte česnekovou solí a opečte na pánvi s kapkou olivového oleje z obou stran.

Opečenou cuketou ozdobte naservírovanou polévku.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

3. 2. 2020

Zeleninový salát s řepou a koktejlovou zálivkou (VEGAN)


Přečíst více
8. 5. 2020

Lazy čína (VEGAN)


Přečíst více
8. 6. 2021

Orientální beluga čočka (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Polentová kaše s houbami na víně (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram