• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Kaštanový krém (VEGAN)

Rubriky receptů: PolévkyVeganské


Jedlé kaštany jsou pochoutka. A protože se v našem jídelníčku často neobjevují, dnes to spolu napravíme!

Ingredience:

3-4 porce:

  • 1 cibule
  • 1 polévková lžíce vegan másla
  • 250 g kaštanového pyré
  • 2 střední brambory
  • 150-200 ml rostlinné smetany
  • 1 čajová lžička zázvoru
  • 2 špetky muškátového oříšku
  • Zeleninový vývar
  • Veganská slanina

Postup přípravy:

Dejte na máslo zpěnit na drobno nakrájenou cibuli.

Přidejte čerstvý na drobno nakrájený zázvor.

Restujte 2 minuty.

Přidejte nakrájené brambory.

Přidejte kaštanové pyré.

Zalijte zeleninovým vývarem (1 – 1,5 l). Začněte menším množstvím a v případě potřeby přilijte.

Vařte 20 minut.

Rozmixujte tyčovým mixérem.

Přidejte smetanu a muškátový oříšek.

Ozdobte orestovanou veganskou slaninou (např. Veggyness).

Dobrou chuť!

 

Sdílet
0

Další recepty

26. 12. 2019

Falešný kaldoun (VEGETARIÁNSKÝ)


Přečíst více
13. 10. 2019

ROBI plátky na mrkvi a na cibulce (VEGAN)


Přečíst více
5. 1. 2020

Guláš z václavek (VEGAN)


Přečíst více
2. 7. 2020

Smažené nudle se zeleninou (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram