• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself

Koprová polévka (VEGAN)

Rubriky receptů: BramboryČeská kuchyněPolévkyVeganskéZelenina


Kulajda trochu jinak!

Ingredience:

4-5 porcí:

  • 1/2 polévkové lžíce másla (veganského)
  • 1/2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 2 cibule
  • 2 brambory
  • 1 cuketa (střední)
  • 1/2 hrnku quinoy
  • 1 polévková lžíce zakysané smetany (veganské)
  • 2 polévkové lžíce rostlinné smetany
  • Ume ocet
  • Snítka čerstvého kopru
  • Sůl
  • Pepř

 

Postup přípravy:

V hrnci rozpusťte máslo a smíchejte s olivovým olejem.

Přidejte na drobno nakrájenou cibuli a nechte zesklovatět.

Přidejte nakrájený brambor a cuketu.

Osolte a opepřete.

5-10 minut restujte.

Přidejte quinou.

Zalijte vodou.

Uvařenou polévku rozmixujte.

Ochuťte zakysanou smetanou, smetanou a ume octem.

Na závěr přidejte nasekaným čerstvým koprem.

Dobrou chuť!

 

Sdílet
0

Další recepty

21. 3. 2020

Tatarák (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Zelenina v kokosovo arašídové omáčce (VEGAN)


Přečíst více
10. 11. 2019

Zelňačka s václavkami (VEGAN)


Přečíst více
26. 3. 2020

Kaštanové brownies (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram