• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Lazy čína (VEGAN)

Rubriky receptů: AsijskéHlavní chodyROBIRýžeVeganskéZelenina


Jen se po ní zaprášilo!

Ingredience:

3-4 porce:

  • 200 g robi nudliček
  • 2 menší cukety
  • 2 jarní cibulky
  • 1 cibule
  • 1 hrst hub jidášovo ucho
  • Sójová omáčka
  • 1 čajová lžička dijónské hořčice
  • Solamyl
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

Postup přípravy:

Robi nudličky smíchejte s olivovým olejem, hořčicí a sójovou omáčkou.

Osolte a opepřete.

Nechte alespoň hodinu marinovat.

Jidášovo ucho namočte do vody, dokud nezměkne (cca 30 minut).

Zeleninu a houby nakrájejte na plátky.

Nudličky orestujte na olivovém oleji a dejte stranou.

Přidejte do pánve olej a orestujte zeleninu a houby.

Přidejte sójovou omáčku dle chuti, osolte a opepřete.

Nudličky vraťte do pánve.

Zahustěte vodou smíchanou se škrobem.

Podávejte s jasmínovou rýží.

Dobrou chuť!

 

Sdílet
1

Další recepty

11. 2. 2020

Nekuřecí kousky v omáčce s rýží (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Singapurské rýžové nudle (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Jackfruitový „kuřecí“ popcorn (VEGAN)


Přečíst více
21. 6. 2020

Francouzská cibulačka (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram