Rubriky receptů: AsijskéHlavní chodyRýžeVeganskéZelenina
Čínu po Česku všichni známe z dob, kdy u nás ještě nebyli ti praví kuchaři asijské kuchyně. A přiznejme si to, pořád má své kouzlo!
1-2 porce:
NoChicken Chunks smíchejte s kořením na maso, sójovou omáčkou (1 čajovou lžičkou) a trochou vody
se solamylem (1/2 čajové lžičky).
Jidášovo ucho namočte ve vodě nebo povařte, dokud nezměkne.
Připravte si zeleninu.
Cibuli nakrájejte na tenké plátky, česnek na drobné kostičky, mrkev na nudličky a žampióny na čtvrtky.
Jidášovo ucho, chilli papričku a pórek nakrájejte na tenké proužky.
Ledový salát natrhejte na menší kousky.
Rozehřejte pánev a přidejte rostlinný olej.
Orestujte NoChicken Chunks a dejte je do misky bokem.
Do stejné pánve přidejte rostlinný olej.
Dejte orestovat cibuli.
Přidejte jidášovo ucho.
Po chvilce přidejte ostatní zeleninu (vyjma ledového salátu), poduste a na konec přidejte ledový salát.
Osolte a přidejte 1-2 čajové lžičky sójové omáčky.
Přilijte trochu vody a postupně zahustěte solamylem rozpuštěným ve studené vodě.
Vraťte do pánve NoChicken Chunks.
Podávejte s rýží nebo nudlemi.
Dobrou chuť!