• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Pak Choy Tofu (VEGAN)

Rubriky receptů: AsijskéHlavní chodyTofuVeganskéZelenina


Pokud jste zrovna na cestě za štíhlou linií!

Ingredience:

1 porce:

  • 1 balení konjakových nudlí
  • 1/3 tofu/uzeného tofu
  • 2-3 ks pak choy (menší)
  • 2 čajové lžičky tamari sójové omáčky
  • 1 stroužek česneku
  • 1/2 čajové lžičky sušené cibule
  • 1/3 čajové lžičky zázvorové pasty
  • 1 čajová lžička miso pasty
  • 1 čajová lžička škrobu
  • Čerstvá chilli paprička (dle chuti)
  • Zeleninový vývar/bujón
  • Sezamový olej

Postup přípravy:

Konjakové nudle propláchněte.

Vařte 20 minut v zeleninovém vývaru/bujónu (např. Instantní zeleninová polévka bez tuku Nahrin) a zceďte.

Tofu nakrájejte na kostky a z obou stran opečte na sezamovém oleji.

Z pak choy odřízněte konec a omyjte ve vodě.

Listy pak choy přidejte k orestovanému tofu.

V hrnku smíchejte tamari, prolisovaný česnek, sušenou cibuli, zázvorovou pastu, miso pastu, chilli papričku, 1,5 dcl zeleninového vývaru a škrob.

Přilijte k tofu a pak choy a pár minut prohřejte.

Konjakové nudle osmažte na sezamovém oleji na pánvi (přidejte tamari).

Konjakové nudle můžete nahradit rýží či rýžovými nudlemi.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

8. 3. 2020

Sójová směs ve smetanové omáčce (VEGAN)


Přečíst více
6. 4. 2020

Citronové těstoviny (VEGAN)


Přečíst více
21. 4. 2020

Pickles (VEGAN)


Přečíst více
14. 10. 2019

Dal Tadka (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram