Rubriky receptů: AsijskéHlavní chodyTofuVeganskéZelenina
Pokud jste zrovna na cestě za štíhlou linií!
1 porce:
Konjakové nudle propláchněte.
Vařte 20 minut v zeleninovém vývaru/bujónu (např. Instantní zeleninová polévka bez tuku Nahrin) a zceďte.
Tofu nakrájejte na kostky a z obou stran opečte na sezamovém oleji.
Z pak choy odřízněte konec a omyjte ve vodě.
Listy pak choy přidejte k orestovanému tofu.
V hrnku smíchejte tamari, prolisovaný česnek, sušenou cibuli, zázvorovou pastu, miso pastu, chilli papričku, 1,5 dcl zeleninového vývaru a škrob.
Přilijte k tofu a pak choy a pár minut prohřejte.
Konjakové nudle osmažte na sezamovém oleji na pánvi (přidejte tamari).
Konjakové nudle můžete nahradit rýží či rýžovými nudlemi.
Dobrou chuť!