• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Pak Choy Tofu (VEGAN)

Rubriky receptů: AsijskéHlavní chodyTofuVeganskéZelenina


Pokud jste zrovna na cestě za štíhlou linií!

Ingredience:

1 porce:

  • 1 balení konjakových nudlí
  • 1/3 tofu/uzeného tofu
  • 2-3 ks pak choy (menší)
  • 2 čajové lžičky tamari sójové omáčky
  • 1 stroužek česneku
  • 1/2 čajové lžičky sušené cibule
  • 1/3 čajové lžičky zázvorové pasty
  • 1 čajová lžička miso pasty
  • 1 čajová lžička škrobu
  • Čerstvá chilli paprička (dle chuti)
  • Zeleninový vývar/bujón
  • Sezamový olej

Postup přípravy:

Konjakové nudle propláchněte.

Vařte 20 minut v zeleninovém vývaru/bujónu (např. Instantní zeleninová polévka bez tuku Nahrin) a zceďte.

Tofu nakrájejte na kostky a z obou stran opečte na sezamovém oleji.

Z pak choy odřízněte konec a omyjte ve vodě.

Listy pak choy přidejte k orestovanému tofu.

V hrnku smíchejte tamari, prolisovaný česnek, sušenou cibuli, zázvorovou pastu, miso pastu, chilli papričku, 1,5 dcl zeleninového vývaru a škrob.

Přilijte k tofu a pak choy a pár minut prohřejte.

Konjakové nudle osmažte na sezamovém oleji na pánvi (přidejte tamari).

Konjakové nudle můžete nahradit rýží či rýžovými nudlemi.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

8. 3. 2020

Sójová směs ve smetanové omáčce (VEGAN)


Přečíst více
3. 2. 2020

Zeleninový salát s řepou a koktejlovou zálivkou (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Segedínský guláš (VEGAN)


Přečíst více
12. 10. 2019

Jarní závitky z trouby (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram