• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself

Pickles (VEGAN)

Rubriky receptů: VeganskéZelenina


Pojďme tělu dodat pořádnou dávku vitamínů!

Ingredience:

1 sklenice:

  • 1/2 hlávky bílého zelí
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • Sůl

 

Postup přípravy:

Zelí nakrouhejte.

Mrkev oloupejte a nastrouhejte na hrubo.

Cibuli nakrájejte.

Osolte a promačkejte.

Nechte minimálně 0,5 hodiny odstát.

Natlačte do sklenice. Obsah sklenice je potřeba zatížit, aby suroviny byly pod vodou.

Pokud se Vám nevytvoří dostatek vody, zalijte převařenou vodou se solí.

Nechte 3-5 dnů v pokojové teplotě kvasit.

Přesuňte do chladna, aby kvasící proces ustal.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

8. 3. 2020

Caesar salát s křupavou cizrnou (VEGAN)


Přečíst více
30. 1. 2020

Müsli řez (VEGAN)


Přečíst více
8. 3. 2020

Rizoto s cuketou a sušenými rajčaty (VEGAN)


Přečíst více
3. 12. 2019

Cizrna na paprice (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram