• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Pickles (VEGAN)

Rubriky receptů: VeganskéZelenina


Pojďme tělu dodat pořádnou dávku vitamínů!

Ingredience:

1 sklenice:

  • 1/2 hlávky bílého zelí
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • Sůl

 

Postup přípravy:

Zelí nakrouhejte.

Mrkev oloupejte a nastrouhejte na hrubo.

Cibuli nakrájejte.

Osolte a promačkejte.

Nechte minimálně 0,5 hodiny odstát.

Natlačte do sklenice. Obsah sklenice je potřeba zatížit, aby suroviny byly pod vodou.

Pokud se Vám nevytvoří dostatek vody, zalijte převařenou vodou se solí.

Nechte 3-5 dnů v pokojové teplotě kvasit.

Přesuňte do chladna, aby kvasící proces ustal.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

26. 3. 2020

Kaštanové brownies (VEGAN)


Přečíst více
17. 2. 2020

Colcannon (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Segedínský guláš (VEGAN)


Přečíst více
24. 2. 2021

Zapečený lilek (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram