• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself

Smažené nudle se zeleninou (VEGAN)

Rubriky receptů: AsijskéGardeinHlavní chodyHoubyVeganské


Čína na jakýkoliv způsob vždycky přijde vhod!

Ingredience:

2 porce:

  • 100-150 g čínských nudlí
  • Gardein mandarínské křupavé kuře/jiná alternativa
  • 4 ks houby Jidášovo ucho
  • 6 hnědých žampiónů
  • 1 mrkev
  • 1 jarní cibulka
  • 1 červená cibule
  • Pórek
  • Tamari sójová omáčka
  • Chilli paprička
  • 1 stroužek česneku
  • Škrob
  • Sezamový olej

Postup přípravy:

Nudle uvařte dle návodu.

Slijte a propláchněte studenou vodou.

Očistěte a nakrájejte zeleninu a houby (Jidášovo ucho musí být předem namočené).

Gardein kousky dejte opéct do trouby a omáčku rozehřejte.

Připravte si dvě wok pánve.

Rozehřejte v nich sezamový olej.

V jedné pánvi opékejte nudle, průběžně přidávejte sójovou omáčku (dle chuti).

V druhé pánvi opečte zeleninu.

V hrnku smíchejte sójovou omáčku, vodu, část omáčky Gardein, škrob, prolisovaný česnek a chilli.

Vlijte k zelenině a nechte pár minut provařit.

Opečené kousky Gradein polijte Gardein omáčkou, která je součástí balení.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

8. 6. 2020

Mrkvová omáčka (VEGAN)


Přečíst více
26. 12. 2019

Květáková krémová polévka (VEGAN)


Přečíst více
13. 10. 2020

Pikantní krém z červené čočky (VEGAN)


Přečíst více
14. 3. 2020

Nekuřecí čína (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram