• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Šoulet (VEGAN)

Rubriky receptů: Česká kuchyněHlavní chodyLuštěninyVeganské


Obilnina s luštěninou – tolik potřebná kombinace pro vegany. I jedlíci masa si však přijdou na své, šoulet je dost dobrý pro každého z nás!

Ingredience:

4 porce:

  • 250 g krup
  • 250 g hrachu
  • 2 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • Majoránka
  • Kmín
  • Sůl
  • Pepř
  • Olivový olej

Postup přípravy:

Kroupy a hrách uvařte dle návodu. Vařte odděleně.

Na olivovém oleji orestujte do zlatova 1 cibuli.

Přidejte kroupy a hrách a pořádně promíchejte.

Přidejte česnek a další koření dle chuti.

Pokud je potřeba, přilijte trochu vody.

1 cibuli orestujte do zlatova zvlášť v pánvi a každou porci jí ozdobte.

Podávejte s kyselýma okurkama.

Šoulet můžete použít také jako přílohu.

Dobrou chuť!

 

Sdílet
0

Další recepty

9. 12. 2019

Stroganoff (VEGAN)


Přečíst více
23. 2. 2020

Švédské kuličky (VEGAN)


Přečíst více
4. 1. 2020

Tomatová polévka (VEGAN)


Přečíst více
14. 10. 2019

Dal Tadka (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram