• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Šoulet (VEGAN)

Rubriky receptů: Česká kuchyněHlavní chodyLuštěninyVeganské


Obilnina s luštěninou – tolik potřebná kombinace pro vegany. I jedlíci masa si však přijdou na své, šoulet je dost dobrý pro každého z nás!

Ingredience:

4 porce:

  • 250 g krup
  • 250 g hrachu
  • 2 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • Majoránka
  • Kmín
  • Sůl
  • Pepř
  • Olivový olej

Postup přípravy:

Kroupy a hrách uvařte dle návodu. Vařte odděleně.

Na olivovém oleji orestujte do zlatova 1 cibuli.

Přidejte kroupy a hrách a pořádně promíchejte.

Přidejte česnek a další koření dle chuti.

Pokud je potřeba, přilijte trochu vody.

1 cibuli orestujte do zlatova zvlášť v pánvi a každou porci jí ozdobte.

Podávejte s kyselýma okurkama.

Šoulet můžete použít také jako přílohu.

Dobrou chuť!

 

Sdílet
0

Další recepty

21. 5. 2020

Gratinovaný chřest s tofu slaninou (VEGAN)


Přečíst více
21. 3. 2020

Tatarák (VEGAN)


Přečíst více
14. 11. 2019

Čočkové „boloňské“ špagety (VEGAN)


Přečíst více
5. 2. 2020

Čokoládovo malinový dort (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram