• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Tatarák (VEGAN)

Rubriky receptů: Česká kuchyněVeganskéZelenina


Vypadá jako tatarák, chutná jako tatarák, ale není to tatarák… Tohle je opravdu něco!

Ingredience:

  • 1 cuketa (cca 330 g)
  • 1 cibule (malá)
  • 3 stroužky česneku
  • 1 malý rajčatový protlak
  • Sůl
  • Pepř
  • Chilli
  • Rostlinný olej

Postup přípravy:

Cuketu oloupejte a nastrouhejte nahrubo.

Na drobno nakrájenou cibuli zpěňte na rostlinném oleji.

Přidejte cuketu a poduste přibližně 5 minut.

Přidejte protlak.

Ochuťte česnekem, solí, pepřem a chilli.

Vše dle chuti.

Podávejte s posolenými a počesnekovanými topinkami.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

8. 3. 2020

Rizoto s cuketou a sušenými rajčaty (VEGAN)


Přečíst více
17. 2. 2020

Colcannon (VEGAN)


Přečíst více
8. 12. 2019

Orestované bok choy (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Plněné papriky podle mojí babičky


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram