• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Tatarák (VEGAN)

Rubriky receptů: Česká kuchyněVeganskéZelenina


Vypadá jako tatarák, chutná jako tatarák, ale není to tatarák… Tohle je opravdu něco!

Ingredience:

  • 1 cuketa (cca 330 g)
  • 1 cibule (malá)
  • 3 stroužky česneku
  • 1 malý rajčatový protlak
  • Sůl
  • Pepř
  • Chilli
  • Rostlinný olej

Postup přípravy:

Cuketu oloupejte a nastrouhejte nahrubo.

Na drobno nakrájenou cibuli zpěňte na rostlinném oleji.

Přidejte cuketu a poduste přibližně 5 minut.

Přidejte protlak.

Ochuťte česnekem, solí, pepřem a chilli.

Vše dle chuti.

Podávejte s posolenými a počesnekovanými topinkami.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

5. 1. 2020

Guláš z václavek (VEGAN)


Přečíst více
21. 4. 2020

Pickles (VEGAN)


Přečíst více
8. 12. 2019

Asijské sušené tofu se zeleninou (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

ROBI plátky s houbami, kapary a smetanou (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram