• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Těstoviny Aglio Olio (VEGAN)

Rubriky receptů: Hlavní chodyItalskéTěstovinyVeganské


Italská klasika doplněná úžasnou chutí sušených rajčat nikdy nezklame!

Ingredience:

1-2 porce:

  • 4 stroužky česneku
  • Čerstvá chilli paprička (dle chuti)
  • 6 ks sušených rajčat v oleji
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • Čerstvá bazalka
  • Vegan parmazán
  • Nahrom/sůl
  • Pepř
  • Těstoviny

 

Postup přípravy:

Těstoviny dejte vařit do osolené vody dle návodu.

V pánvi rozehřejte olivový olej (na střední teplotu).

Přidejte na plátky nakrájený česnek a na tenká kolečka nakrájenou chilli papričku.

Přibližně 5 minut prohřívejte (zlehka restujte) tak, abyste česnek nespálili.

Přidejte nakrájená sušená rajčata a restujte další 3 minuty.

Přidejte 4-5 polévkových lžic vody z vařících se těstovin.

Nechte 2 minuty provařit.

Uvařené těstoviny přidejte do pánve (neproplachujte je).

Promíchejte.

Přidejte čerstvou bazalku, univerzální zeleninovou směs koření Nahrom/sůl a opepřete.

Ozdobte veganským parmazánem.

Dobrou chuť!

 

 

 

Sdílet
0

Další recepty

23. 2. 2020

Čočková polévka (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Zeleninová polévka s polentovými knedlíčky a slzovkou (VEGAN)


Přečíst více
14. 10. 2019

Bramboro seitano zelo (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Plněné bramboráky (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram