Rubriky receptů: BramboryČeská kuchyněHlavní chodyTofuVeganské
Kdo občas nechce zhřešit? Těšte se, je to lahoda!
2 porce:
Tofu:
Těstíčko:
Dip:
Tofu:
Tofu zmražte (nebude se tak rozpadat).
Tofu rozmražte a vymačkejte z něj přebytečnou vodu.
Natrhejte na menší kousky.
Smíchejte s prolisovaným česnekem, grilovacím kořením, solí a rostlinným olejem.
Marinujte 1 hodinu.
Těstíčko:
Brambory oloupejte a nastrouhejte na jemno.
Přidejte veganské vejce, hrašku, mouku (mandlová je výborná), prolisovaný česnek, majoránku, kmín, osolte a opepřete.
Pokud je potřeba, přidejte pár lžic vody, abyste vytvořili těstíčko.
Dokončení:
Tofu důkladně obalte v těstíčku a osmažte ze všech stran ve vyšší vrstvě rostlinného oleje.
Dip:
Česnek a cibuli nakrájejte na drobno.
Přidejte tatarskou omáčku a kečup.
Dochuťte chilli.
Dobrou chuť!