Dlouho jsem se pokoušela smažit vlasové/kulaté rýžové nudle a většinou to nedopadlo dobře. Nudle se při smažení rozlámaly a vytvořila se mi spíše taková spečená koule […]
Správný segedín se má dělat z vepřového, alespoň má maminka to říká. Já jsem se pokusila vyrobit segedínský guláš podle tradičního receptu, ovšem s veganskou alternativou […]
Nebaví Vás rizoto na stále stejný způsob? Zkusila jsem tradiční recept trochu změnit a výsledek je moc dobrý. Příjemné je také to, že vše uvaříte v jednom […]
Musím se přiznat, že polentu trochu zanedbávám. Mám ji sice doma ve špajzce, ale mnohem častěji sáhnu po těstovinách, rýži nebo bramborách. Nedávno jsem však byla […]
Myslím, že můžu oficiálně prohlásit, že bramboráky jsou mé nejvíc nejoblíbenější jídlo. Tradiční nedělní oběd naší rodiny, pokud jsem zrovna na návštěvě. Věřte, že jsem se […]