Restovaná rýže a restované rýžové nudle jsou jídla, která bych si mohla dávat téměř denně. Ovšem jejich výroba, to je poměrně tvrdý oříšek. Tedy alespoň pro […]
Kdo by nebyl milovníkem italské kuchyně. Já bych mohla jíst rizoto a těstoviny denně. A protože je zrovna chřestová sezóna, uvaříme si dnes jasmínové rizoto se […]
Všichni v Čechách znají tradiční knedlo vepřo zelo. Já osobně nejsem velkým fanouškem knedlíků, proto jsem se rozhodla tuto veganskou variaci na knedlo vepřo zelo pojmout […]
Nevím, jak Vy, ale já jsem si indickou kuchyni velmi oblíbila. Tedy alespoň její evropskou verzi. Zvláště pak tradiční luštěninový pokrm Dal Tadka, který si spolu […]
Pokud Vám schází rýže s omáčkou, jste na správné adrese. Jako základ jsem si vybrala ROBI plátky. ROBI seženete pohodlně v téměř každé prodejně se zdravou výživou. Jedná […]