Klasická česká rajčatová polévka je fajn, ale co ji zkusit trochu jinak? Věřte tomu, že se může stát oblíbenou polévkou i na víkendových chatách s přáteli […]
Originálně je kaldoun hustá polévka z kachny nebo husy. Doma se ale ustálila i vegetariánská verze této polévky aneb falešný kaldoun. Jediný živočišný produkt, který ve […]
Květákovou krémovou polévku jsme v naší rodině začali vařit poměrně nedávno, ale hned se stala jednou z nejoblíbenějších. Je jednoduchá, rychlá a moc dobrá.
A máme tady další maminčinu polévku. Zelňačka v trochu netradičním provedení s václavkami, které však můžete nahradit sušenými houbami, protože vím, že václavky jsou vzácné zboží.
Jsem velkým fanouškem zeleninových vývarů, ale dělávám je málo, protože je to zdlouhavé. Dnes jsem si ale řekla, že si jeden takový recept pro Vás připravím.