Rubriky receptů: BramboryHlavní chodyVeganskéVegetarian Butcher
Stroganoff si zamilujete!
2 porce:
Do misky si připravte NoChicken Chunks od Vegetarian Butcher (k dostání na PURO shopu), zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete.
V hrnku smíchejte zakysanou smetanu a rostlinnou smetanu.
Kapary propláchněte studenou vodou.
Okurky nakrájejte na tenká kolečka.
Cibuli nakrájejte na měsíčky.
Žampióny očistěte a nakrájejte na silnější plátky.
Rozehřejte pánev.
Na olivovém oleji orestujte dozlatova NoChicken Chunks z obou stran.
Vyndejte kousky z pánve a umístěte je zpět do misky.
Do pánve přidejte trochu olivového oleje.
Orestujte cibuli a žampióny po dobu 2-3 minut.
Směs pravidelně promíchávejte.
Přidejte protlak, promíchejte, stáhněte plamen a přidejte okurky a kapary.
Přilijte víno.
Vraťte do pánve veganské kousky.
Přidejte tymián a míchejte, dokud se víno neodpaří.
Přilijte worcesterskou omáčku smíchanou s 1 a 1/2 polévkovou lžící vody a důkladně promíchejte.
Přidejte smetanový mix, promíchejte a pár minut prohřívejte.
Dosolte, opepřete a přidejte nasekanou petržel.
Podávejte s opečenými bramborami nebo s rýží.
Dobrou chuť!