• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself

Asijské knedlíčky (VEGETARIÁNSKÉ)

Rubriky receptů: AsijskéTofuVegetariánskéZelenina


Je to tak výborné, že nebudete moct přestat!

Ingredience:

30 knedlíčků:

  • 300 g wonton skin
  • 1/2 hlávky bílého zelí
  • 4 jarní cibulky
  • 1 uzené tofu
  • Sezam
  • Sójová omáčka
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

Postup přípravy:

Na olivovém oleji poduste do měkka na drobno nakrájené zelí, jarní cibulku a nadrolené tofu.

Ochuťte solí, pepřem a sójovou omáčkou.

Nechte vychladnout.

Wonton skin (např. od Happy Belly 11 x 11 cm) naplňte směsí. Na YouTube najdete spousty návodů, jak wontony zabalit.

Knedlíčky z jedné strany osmažte na pánvi na olivovém oleji.

Jakmile jsou z jedné strany do zlatova opečené, přilijte vodu tak, aby půlka knedlíčků zůstala nad hladinou.

Přikryjte pokličkou a duste, dokud se voda neodpaří.

Servírujte posypané nasucho opraženým sezamem.

Samozřejmě nesmí chybět sójová omáčka k namáčení.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

21. 3. 2020

Pirožky (VEGAN)


Přečíst více
2. 7. 2020

Smažené nudle se zeleninou (VEGAN)


Přečíst více
8. 12. 2019

Orestované bok choy (VEGAN)


Přečíst více
14. 10. 2020

Znojemská pečeně (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram