• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Asijské knedlíčky (VEGETARIÁNSKÉ)

Rubriky receptů: AsijskéTofuVegetariánskéZelenina


Je to tak výborné, že nebudete moct přestat!

Ingredience:

30 knedlíčků:

  • 300 g wonton skin
  • 1/2 hlávky bílého zelí
  • 4 jarní cibulky
  • 1 uzené tofu
  • Sezam
  • Sójová omáčka
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

Postup přípravy:

Na olivovém oleji poduste do měkka na drobno nakrájené zelí, jarní cibulku a nadrolené tofu.

Ochuťte solí, pepřem a sójovou omáčkou.

Nechte vychladnout.

Wonton skin (např. od Happy Belly 11 x 11 cm) naplňte směsí. Na YouTube najdete spousty návodů, jak wontony zabalit.

Knedlíčky z jedné strany osmažte na pánvi na olivovém oleji.

Jakmile jsou z jedné strany do zlatova opečené, přilijte vodu tak, aby půlka knedlíčků zůstala nad hladinou.

Přikryjte pokličkou a duste, dokud se voda neodpaří.

Servírujte posypané nasucho opraženým sezamem.

Samozřejmě nesmí chybět sójová omáčka k namáčení.

Dobrou chuť!

Sdílet
0

Další recepty

9. 3. 2020

Květákové placičky (VEGATARIÁNSKÉ)


Přečíst více
2. 3. 2020

Pórková pomazánka (VEGAN)


Přečíst více
8. 12. 2019

Orestované bok choy (VEGAN)


Přečíst více
12. 1. 2020

Musaka (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram