Rubriky receptů: AsijskéTofuVegetariánskéZelenina
Je to tak výborné, že nebudete moct přestat!
30 knedlíčků:
Na olivovém oleji poduste do měkka na drobno nakrájené zelí, jarní cibulku a nadrolené tofu.
Ochuťte solí, pepřem a sójovou omáčkou.
Nechte vychladnout.
Wonton skin (např. od Happy Belly 11 x 11 cm) naplňte směsí. Na YouTube najdete spousty návodů, jak wontony zabalit.
Knedlíčky z jedné strany osmažte na pánvi na olivovém oleji.
Jakmile jsou z jedné strany do zlatova opečené, přilijte vodu tak, aby půlka knedlíčků zůstala nad hladinou.
Přikryjte pokličkou a duste, dokud se voda neodpaří.
Servírujte posypané nasucho opraženým sezamem.
Samozřejmě nesmí chybět sójová omáčka k namáčení.
Dobrou chuť!