Rubriky receptů: Česká kuchyněPolévkyVeganskéVegetarian Butcher
Česká klasika v podání, které si zamilujete!
4 porce:
Na kvalitním slunečnicovém oleji orestujte do zlatova na drobno nakrájenou cibuli s drceným kmínem.
Přidejte veganské mleté maso (např. Vegetarian Butcher – lze zakoupit na PURO shop) a nakrájené oloupané brambory.
3 minuty promíchávejte.
Přidejte papriku.
Důkladně promíchejte a zalijte zeleninovým vývarem (např. Tellofix Classic / Instantní zeleninová polévka bez tuku Nahrin).
Přiveďte k varu.
Přidejte prolisovaný česnek a vařte 15 minut.
Připravte zásmažku.
V pánvi rozpalte 1 polévkovou lžíci rostlinného oleje a přidejte mouku (jemně mletou) a pepř.
Zásmažku promíchávejte cca 3 minuty.
Jakmile zhnědne, máte hotovo.
Hotovou zásmažku přidejte do polévky a vařte dalších 15 minut.
Polévku dochuťte solí, pepřem a majoránkou.
Dobrou chuť!