Rubriky receptů: BramboryČeská kuchyněHlavní chodySójaVeganskéZelenina
Mrkev, sójové nudličky, omáčka… Zaručený výsledek!
2-3 porce:
Mrkev očistěte a nakrájejte na plátky.
Vložte do hrnce.
Přidejte sójové nudličky, celý česnek, křen a koření.
Zalijte zeleninovým vývarem/bujónem tak, aby byl obsah hrnce ponořený.
Vařte pod poklicí 20-30 minut.
Připravte si světlou jíšku.
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte hrašku a cca 1 minutu promíchávejte.
Z omáčky odstraňte křen, česnek a koření.
Přidejte jíšku.
Vařte dalších 10 minut.
Ochuťte octem.
Dochuťte solí a pepřem.
Podávejte s bramborami vařenými ve slupce.
Dobrou chuť!