• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
VEGEnevege.cz
  • Vegenevege
  • Recenze produktů
  • Recepty
  • Do It Yourself
✕

Jarní závitky z trouby (VEGAN)

Rubriky receptů: AsijskéHlavní chodyVeganské


Pojďte vyzkoušet dietnější verzi jarních závitků. Místo smažení v oleje je dnes budeme péct v troubě.

Ingredience:

  • Skleněné nudle
  • Shitake
  • Jidášovo ucho
  • Pórek
  • Mrkev
  • Bok choy
  • Tofu (uzené/sušené)
  • Sójová omáčka Tamari
  • Rýžový papír
  • Olivový olej

Postup přípravy:

Skleněné nudle zalijte vroucí vodou a osolte.

Po 5 minutách zceďte a překrájejte je na menší kousky.

Jidášovo ucho povařte, dokud nezměkne.

Pokud používáte sušené tofu, připravte ho dle návodu.

Zeleninu, houby a tofu nakrájejte na drobno.

Smíchejte s nudlemi.

Přidejte trochu sójové omáčky.

Připravte si rýžový papír.

Namočte ho pod tekoucí vlažnou vodou a položte na okraj kuchyňské linky.

K okraji přidejte část směsi, přehněte kraje z obou stran a rolujte.

Připravené rolky potřete troškou olivového oleje.

Poskládejte rolky na plech s pečícím papírem.

Pečte v troubě na 200 °C cca 30 – 45 minut.

Hotové závitky namáčejte do sójové či jiné Vaší oblíbené omáčky.

Dobrou chuť!

Sdílet
1

Další recepty

13. 10. 2020

Cuketové chlupaté knedlíky se zelím (VEGETARIÁN/VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Zelenina v kokosovo arašídové omáčce (VEGAN)


Přečíst více
24. 2. 2020

Krémové těstoviny se špenátem (VEGAN)


Přečíst více
27. 10. 2019

Restovaná rýže s tofu a zeleninou (VEGAN)


Přečíst více
© 2019 Vegenevege – muj příběh | inspirace pro jiný životní styl | Zásady ochrany osobních údajů | kontakt: vegenevege@gmail.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram