Rubriky receptů: Hlavní chodyItalskéRýžeVeganskéZelenina
Kdyby se jen chuť dala přenášet obrazovkou… Tohle je prostě perfektní!
1 porce:
Do pánve na olivový olej dejte zesklovatět na měsíčky nakrájenou červenou cibuli.
Přidejte na kostičky nakrájenou cuketu a na tenké plátky nakrájený česnek.
Restujte 5 minut.
Přidejte nakrájená sušená rajčata (ty z Mandlárny nemají chybu!).
Osolte a opepřete.
Přidejte rýži a restujte 3 minuty.
Rýži postupně podlévejte zeleninovým vývarem, dokud nebude téměř uvařená.
Vmíchejte veganské máslo (výborné je Alsan bio) a veganský parmazán (doporučuji od Green Vie).
Nechte pod pokličkou pár minut dojít.
Ozdobte čerstvou bazalkou a veganským parmazánem.
Dobrou chuť!