Rubriky receptů: Česká kuchyněHlavní chodyROBIVeganskéVegetariánské
Oblíbené meníčkové jídlo trochu jinak… Pusťme se do toho!
2 porce:
Plátky osolte a opepřete.
Potřete horčicí.
Poklaďte plátky cibule, párku a okurky.
Ve vegetariánské verzi můžete přidat uvařené domácí vejce.
Stočte plátky okraji k sobě a omotejte nití.
Do hrnce na olej dejte orestovat na drobno nakrájenou cibuli.
Přidejte závitky a duste.
Průběžně podlévejte vodou.
Duste až cibule ztmavne.
Závitky vyndejte.
Cibuli zaprašte moukou a zasmažte.
Podlijte vodou (cca 1 hrnkem), osolte a opepřete.
Vraťte závitky zpátky do hrnce.
Vařte 10 minut.
Podávejte s rýží.
Dobrou chuť!